Locație: Str. Măcinului nr. 42, Cluj Napoca

Remodelare corporală
în Cluj - Napoca

Cuprins

ShapeCare III

Remodelare Corporală

ShapeCare este procedura de remodelare corporală cea mai iubită de clientele noastre, deoarece rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședința!  Echivalentul liposucției, ShapeCare îmbină sistemul inovativ de vacuum și masaj mecanic, combinate cu radio-frecvență și infraroșu. Acestea penetrează țesutul până la 15mm, astfel nu doar reduce țesutul adipos, dar îmbunătățește și aspectul pielii, redă fermitatea, și elimină celulita.

✔ Reduce și elimiă țesutul adipos
✔ Redă fermitatea elasticitarea și tonusul pielii
✔ Remodelare pentru fiecare parte a corpului
✔ Tratează, reduce si elimină defintiv celulita
✔ Tratează vergeturile
✔ Poate fi folosit în orice anotimp și pe orice tip de piele

shapecare velashape cluj

ShapeCare III

ShapeCare III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporală și de diminuare a celulitei din lume. Întrunește tehnologia de a combina în mod eficient patru terapii diferite într-un singur tratament: radiofrecvența, infraroșu, vacuum și masaj cu role mecanice.

Echipamentul ShapeCare include următoarele tehnologii:
✔ Lumina infraroșu (IR) care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime.
✔ Radio frecvența Bi-polară (RF) care încălzește țesutul până la 15 mm adâncime.
✔ Vacuum care asigură livrarea precisă a energiei.

Este o procedură sigură pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzată. Recomandăm acest serviciu pentru cand vrei să scapi de depozitele de grăsime rezistente la dietă și sport, să-ți revii în formă după o naștere, să-ți tonifiezi aspectul pielii sau să corectezi efectele gravitației asupra acesteia.

O ședință de tratament ShapeCare III este cât se poate de plăcută, confortabilă, chiar relaxantă, întrucât parametrii dispozitivului sunt ușor de reglat pentru a asigura confortul pacientului.

Vei observa o îmbunătățire treptată a zonei tratate chiar după primele ședințe, pielea începand să se simtă mai netedă și mai fermă. Vei observa, de asemenea, reducerea circumferinței zonei tratate și o reducere considerabilă a aspectului celulitei.

Prezintă următoarele beneficii:
✔ Reduce non-chirurgical grăsimea
✔ Completează procedurile de remodelare corporală, oferind rezultate uimitoare în combinație cu alte proceduri precum: criolipoliza sau radiofrecvența
✔ Stimulează producția de colagen și elastină
✔ Zero durere, zero timp de recuperare
✔ Are efect de lifting pentru fese
✔ Pregătește straturile de grăsime vizate de procedurile de criolipoliză
✔ Reface aspectul pielii după diverse intervenții chirurgicale
✔ Oferă o senzație de masaj cald
✔ Rezultatele se obțin cu un număr redus de ședințe

Criolipoliză - CoolTech

Criolipoliza este tratamentul de remodelare corporală prin care vei reuși să indepărtezi depozitele localizate de țesut gras! Dacă ai incercat toate dietele + sport și a rămas surplus de care nu poți scăpa, criolipoliza este soluția! 

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces, prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetri, distrugând celulele grase din zona dorită de tine: coapse, abdomen, aripioare, etc.

Cooltech reprezintă o metodă non-invazivă și o alternativă non-chirurgicală la liposucție pentru reducerea grăsimii localizate. Această procedură utilizează tehnologia avansată a înghețării asistate, care implică expunerea selectivă și precisă a adipocitelor.

Atunci când celulele de grăsime sunt supuse unei răciri precise și selective, declanșează un proces natural de eliminare a acestora, numit apoptoză. Astfel, celulele de grăsime din zona tratată sunt îndepărtate treptat prin metabolismul natural al organismului.

✔ Cel mai bun și eficient dispozitiv de pe piața românească

✔ Timp de recuperare mai scurt

✔ Confort sporit pentru pacient

✔ Nu necesită anestezie și previne efectele adverse ce ar putea apărea

✔ Costuri adiționale scăzute 

criolipoliza (cooltech)
cavitatie remodelare corporala cluj

Cavitație

Cavitația este tratamentul de remodelare corporală care folosește ultrasunete cu frecvență joasă. Structura celulelor adipoase nu poate tolera această presiune, datorită căreia se vor dezintegra într-o formă lichidă, fiind eliminate ulterior prin metabolism.

 

Undele ultrasunetelor creează vibrații în straturile de țesut adipos, un strat de aproximativ 3 cm este ideal pentru acest tip de tratament. În majoritatea cazurilor, cavitația este recomandată persoanelor care sunt moderat active și care duc un stil de viață echilibrat. Așadar, această procedură nu va trata obezitatea, dar folosită alături de alte proceduri de remodelare corporală, cavitația poate realiza schimbări incredibile.


Ultrasunetul din componenta acestui tip de tratament, este creat special pentru a targeta celulele grase. Când undele ultrasunetului sunt direcționate spre zona cu țesut gras, acestea denaturează structura adipocitelor. În urma acestui proces, sunt eliberate trigliceridele dar și alte substanțe, componentele cheie ale depozitelor de grăsime. În următoarele zile post tratament, este activat metabolismul iar substanțele mai sus menționate sunt eliminate prin procesul natural, fiziologic.


Cavitația este o procedură non-invazivă care ajută organismul să elibereze celulele adipoase cu ajutorul undelor ultrasonice.

Tunel Saună Cu Împachetări (Saună Cu Raze Infraroșii)

Sauna cu raze infraroșii oferă numeroase beneficii organismului, dând rezultate spectaculoase în lupta împotriva obezității, celulitei și problemelor de fermitate și luminozitate a pielii.

 

Prin intermediul unui sistem inovativ de închidere, temperatura din interiorul saunei crește, iar acest aspect contribuie în mod dublu la obținerea rezultatelor dorite: razele infraroșii sunt absorbite mai eficient de corp prin porii deschiși, iar temperatura ridicată din interior determină o transpirație excesivă.

 

Puterea de penetrare a razelor infraroșii în adâncimea țesuturilor activează procesul de transpirație internă, eliminând astfel substanțele nocive prin intermediul transpirației și a porilor. Comparativ cu sauna tradițională, utilizarea infraroșiilor duce la eliminarea aproximativă a 25-30% din grăsimi, metale grele și substanțe toxice din corp, având un efect de curățare și detoxifiere în proporții aproape duble.

 

În plus, vasele de sânge se dilată, circulația sanguină este stimulată, irigarea cu sânge se îmbunătățește, iar metabolismul este accelerat. De asemenea, numărul de leucocite crește semnificativ, conducând la o îmbunătățire a imunității organismului.

 

Beneficiile saunei cu infraroșii:

✔  Reducerea în greutate corporală

✔  Ameliorarea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii

✔  Potențarea efectului produselor cosmetice active, prin penetrarea în profunzime a acestora

✔  Îmbunătățirea circulației sanguine

✔  Stimularea organelor și a metabolismului

✔  Efect benefic asupra întinderilor musculare și a durerilor articulare

✔  Efecte benefice în tratarea sinuzitelor

✔  Ameliorarea afecțiunilor ovariene

 

Aceste beneficii incontestabile transformă sauna cu raze infraroșii într-o opțiune ideală pentru cei care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate și frumusețe, având în același timp o experiență de relaxare profundă și plăcută.

electrostimulare

Electrostimulare

Electrostimularea este un fitness pasiv, expertii evaluand 45 de minute de electrostimulare ca fiind echivalentul unor 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere, astfel că rezultatele sunt vizibile foarte repede. Mușchii și piele devin mai ferme, iar grăsimile sunt eliminate.


Mulți clienți preferă serviciul de electrostimulare pentru slăbire, deoarece, cei 20 electrozi se aplică pe zonele problematice. Aparatul are 12 programe de lucru cu care se poate jongla, în funcție de necesitățile clientului.

 

Acest serviciu se poate efectua inclusiv pe persoanele care nu au un surplus de greutate, dar care au slăbit mult și repede, fără a-și lucra musculatura.

 

Electrostimularea nu se recomandă persoanelor însărcinate, care alăptează, cu boli cardiace, tije metalice, sterilet, epilepsie, tumori canceroase, hipertiroidism, persoanelor care sunt în perioada menstruală.

 

Avantaje:
✔ Redă fermitatea și tonusul muscular
✔ Remodelează corpul
✔ Stimulează metabolismul și ajută la scăderea în greutate
✔ Accelerează circulația sangvină
✔ Contribuie la creșterea forței și masei musculare
✔ Îmbunătățește aspectul fizic corporal datorită liftingului
✔ Măreste capacitatea de absorbție a nutrienților de către piele
✔ Contribuie la mobilitatea musculară după intervenții chirurgicale sau atrofii muscular
✔ Diminuează stresul și durerile musculare
✔ Arde calorii și corectează tonusul muscular
✔ Crește consumul de energie
✔ Eliberează serotonină

Remodelare corporală

Înainte & După

Poze înainte și după ședințele de remodelare corporală din salonul nostru din Cluj.

Prețuri Servicii Remodelare Corporală

Remodelare corporală

ShapeCare III - 1 ședință
Stimulează circulația sângelui și cea limfatică, facilitează activitatea fibroblastelor, reduce vâscozitatea celulelor grase, ajută la oxigenarea celulelor. Căldura poate penetra în diferite straturi ale țesutului.
350 RON
Criolipoliză CoolTech - 1 ședință
Criolipoliza elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Recomandăm ședințe de 70 de minute pentru fiecare zonă tratată. Se va lua în calcul și timpul de pregătire de dinaintea tratamentului, care poate dura între 15-30 de minute. Acest lucru diferă în funcție de pacient. 1-3 Ședințe pentru aceeași zonă corporală la fiecare 6-8 săptămâni.
550 RON
Cavitație - 1 ședință
80 RON
Tunel saună cu împachetări - 1 ședință
150 RON
Electrostimulare - 1 ședință
80 RON
Abonament ShapeCare III + tunel împachetat – 5 ședințe +1 gratuit
2500 RON
Abonament ShapeCare III + electrostimulare – 5 ședințe +1 gratuit
2150 RON
Abonament tunel împachetat + electrostimulare– 5 ședințe +1 gratuit
1150 RON

CONTRAINDICAȚII:
Nu pot urma tratamentul:

1. Cei suferinzi de boli cronice cum ar fi: probleme cardiace,  ulcer, hipertensiune, diabet
2. Femei gravide sau care alăptează, femei care au operații abdominale nu mai vechi de 3 luni și femeile în perioada menstruală
3. Acele persoane care au plăci metalice în cap
4. Acele persoane care au organismul slăbit

*Se precizează orice probleme de sănătate înainte de efectuarea ședinței.

Te așteptăm la remodelare corporală în salonul nostru din Cluj Napoca

Ce îți mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.