loading

Remodelare corporală
în Cluj - Napoca

ShapeCare - VelaShape

Remodelare corporală

ShapeCare este procedura de remodelare corporală cea mai iubită de clientele noastre, deoarece rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședința!  Echivalentul liposucției, ShapeCare îmbină sistemul inovativ de vacuum și masaj mecanic, combinate cu radio-frecvență și infraroșu. Acestea penetrează țesutul până la 15mm, astfel nu doar reduce țesutul adipos, dar îmbunătățește și aspectul pielii, redă fermitatea, și elimină celulita.

✔ Reduce și elimiă țesutul adipos
✔ Redă fermitatea elasticitarea și tonusul pielii
✔ Remodelare pentru fiecare parte a corpului
✔ Tratează, reduce si elimină defintiv celulita
✔ Tratează vergeturile
✔ Poate fi folosit în orice anotimp și pe orice tip de piele

shapecare velashape cluj

VelaShape

Datorită tehnologiei avansate, ShapeCare a dezvoltat un dispozitiv special (VelaShape) destinat bărbiei duble, astfel acesta fiind capabil sa îndepărteze grăsimea localizată, redând fermitate și suplețe.

VelaShape este perfect pentru față si decolteu, estompând cearcănele și ridiurile fine. Rezultate vizibile de la prima sedință!

Criolipoliză - CoolTech

Criolipoliza este tratamentul de remodelare corporală prin care vei reuși să indepărtezi depozitele localizate de țesut gras! Dacă ai incercat toate dietele + sport și a rămas surplus de care nu poți scăpa, criolipoliza este soluția! 

 

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces, prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetri, distrugând celulele grase din zona dorită de tine: coapse, abdomen, aripioare, etc.

 

Cooltech reprezintă o metodă non-invazivă și o alternativă non-chirurgicală la liposucție pentru reducerea grăsimii localizate. Această procedură utilizează tehnologia avansată a înghețării asistate, care implică expunerea selectivă și precisă a adipocitelor.

 

Atunci când celulele de grăsime sunt supuse unei răciri precise și selective, declanșează un proces natural de eliminare a acestora, numit apoptoză. Astfel, celulele de grăsime din zona tratată sunt îndepărtate treptat prin metabolismul natural al organismului.

 

✔ Cel mai bun și eficient dispozitiv de pe piața românească

✔ Timp de recuperare mai scurt

✔ Confort sporit pentru pacient

✔ Nu necesită anestezie și previne efectele adverse ce ar putea apărea

✔ Costuri adiționale scăzute 

criolipoliza (cooltech)
cavitatie remodelare corporala cluj

Cavitație

Cavitația este tratamentul de remodelare corporală care folosește ultrasunete cu frecvență joasă. Structura celulelor adipoase nu poate tolera această presiune, datorită căreia se vor dezintegra într-o formă lichidă, fiind eliminate ulterior prin metabolism.

 

Undele ultrasunetelor creează vibrații în straturile de țesut adipos, un strat de aproximativ 3 cm este ideal pentru acest tip de tratament. În majoritatea cazurilor, cavitația este recomandată persoanelor care sunt moderat active și care duc un stil de viață echilibrat. Așadar, această procedură nu va trata obezitatea, dar folosită alături de alte proceduri de remodelare corporală, cavitația poate realiza schimbări incredibile.


Ultrasunetul din componenta acestui tip de tratament, este creat special pentru a targeta celulele grase. Când undele ultrasunetului sunt direcționate spre zona cu țesut gras, acestea denaturează structura adipocitelor. În urma acestui proces, sunt eliberate trigliceridele dar și alte substanțe, componentele cheie ale depozitelor de grăsime. În următoarele zile post tratament, este activat metabolismul iar substanțele mai sus menționate sunt eliminate prin procesul natural, fiziologic.


Cavitația este o procedură non-invazivă care ajută organismul să elibereze celulele adipoase cu ajutorul undelor ultrasonice.

Tunel saună cu împachetări

✔ Elimină depozitele de grăsime

✔ Tonifiază și redobândește elasticitatea pielii

✔ Elimină celulita cu minim un grad, după un pachet intensiv

✔ Elimină retenția de apă

✔ Relaxează psihic și fizic

electrostimulare

Electrostimulare

Electrostimularea reprezintă stimularea musculară cu ajutorul impulsurilor electrice. Poate fi folosită în scop terapeutic, de antrenament sau cosmetic (remodelare corporală). Această procedură este recomandată persoanelor sedentare dar și celor  care vor sa își îmbunătățească stilul de viața.
O ședință durează 30 de minute și este adaptată necesității fiecărei persoane, aparatul având 9 programe diferite de lucru.

 

✔       Remodelează și reduce circumferința zonelor tratate
✔      Redă fermitatea și tonusul muscular
✔      Stimulează metabolismul și accelerează circulația sangvină
✔     Diminuează durerile musculare, contribuie la mobilitatea musculară după intervenții chirurgicale sau atrofii musculare

 

Nu se recomandă persoanelor cu: epilepsie, boli de piele (dermatite,psoriazis,vitiligo), hipertiroidism, persoanelor care au stimulator cardiac sau tije metalice, sarcina , alăptare și perioadă menstruală.

Remodelare corporală

Înainte & după

Poze înainte și după ședințele de remodelare corporală din salonul nostru din Cluj.

Prețuri servicii remodelare corporală

Remodelare corporală

ShapeCare III - 1 ședință
Stimulează circulația sângelui și cea limfatică, facilitează activitatea fibroblastelor, reduce vâscozitatea celulelor grase, ajută la oxigenarea celulelor. Căldura poate penetra în diferite straturi ale țesutului.
350 RON
Criolipoliză cu vacuum și infraroșu - 1 ședință
Criolipoliza elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Pe o singură zonă pot fi aplicate maxim 6 ședințe a câte 30 minute fiecare, la un interval de minim 3-4 săptămâni între proceduri.
350 RON
VelaShape V9 - 1 ședință
Unde de radiofrecvență bipolară, cu actiune asupra țesutului adipos. Energia luminii roșii, cu acțiune asupra septelor fibroase. Masaj mecanic cu role și vacuum care produce vasodilatație.
300 RON
Cavitație - 1 ședință
80 RON
Laser Zerona - 4 mici + 6 mari - 1 ședință
70 RON
Tunel saună cu împachetări - 1 ședință
150 RON
Electrostimulare - 1 ședință
80 RON
Abonament Vela V9 + tunel împachetat – 5 ședințe +1 gratuit
2250 RON
Abonament Vela V9 + electrostimulare – 5 ședințe +1 gratuit
1900 RON
Abonament tunel împachetat + electrostimulare– 5 ședințe +1 gratuit
1150 RON

CONTRAINDICAȚII:
Nu pot urma tratamentul:

1. Cei suferinzi de boli cronice cum ar fi: probleme cardiace,  ulcer, hipertensiune, diabet
2. Femei gravide sau care alăptează, femei care au operații abdominale nu mai vechi de 3 luni și femeile în perioada menstruală
3. Acele persoane care au plăci metalice în cap
4. Acele persoane care au organismul slăbit

*Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.
*Se precizează orice probleme de sănătate înainte de efectuarea ședinței.

Te așteptăm la remodelare corporală în salonul nostru din Cluj Napoca

Ce îți mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.