loading

Salon de
manichiur─â - pedichiur─â
în Cluj - Napoca

Îngrijirea unghiilor

Manichiură și Pedichiură

Manichiura denot─â, dincolo de frumuse╚Ťe, ├«ngrijire, cur─â╚Ťenie ╚Öi s─ân─âtate. Felul ├«n care unghiile tale arat─â sunt o prim─â impresie pentru interlocutorii t─âi, a╚Öadar trebuie s─â acorzi o aten╚Ťie special─â ├«ngrijirii lor.

 

M├óinile reprezint─â de multe ori o "carte de vizit─â" astfel┬á ├«nc├ót o manichiur─â efectuat─â periodic nu este un lucru de neglijat. Aceast─â obi╚Önuin╚Ť─â ne poate salva de unghiile fragile sau crescute ├«n carne ╚Öi are ca beneficii ├«mbun─ât─â╚Ťirea texturii unghiilor ╚Öi a pielii m├óinilor, mai ales atunci c├ónd manichiura include masajul ╚Öi ├«ngrijirea m├óinii ├«n intregime.┬á

 

Manichiur─â -pedichiur─â SPA

Acest tip de manichiur─â/pedichiur─â include c├ó╚Ťiva pa╚Öi suplimentari, cum ar fi aplicarea unei m─â╚Öti hidratante, exfolierea m├óinilor sau un masaj cu sare aromatic─â.┬á

 

ProSpa con╚Ťine ingrediente ╚Öi tehnologii speciale care asigur─â rezultate deosebite. Aceasta ste singura gam─â de produse profesionale care ofer─â calitatea ╚Öi eficien╚Ťa produselor cosmetice pentru ├«ngrijirea tenului, prin produse premium, create special pentru m├óini ╚Öi picioare.

 

Te așteptăm la manichiură în salonul nostru din Cluj pentru a testa serviciul ProSpa.

Unghii cu gel

Unghiile cu gel sunt un tip de manichiur─â care ├«╚Ťi ofer─â unghii puternice ╚Öi str─âlucitoare. Gelul este aplicat pe unghii ╚Öi apoi uscat cu ajutorul unei l─âmpi UV. Gelul se usuc─â sub lampa UV ╚Öi creeaz─â o pelicul─â dur─â, rezistent─â ╚Öi str─âlucitoare.

 

Exist─â o gam─â larg─â de geluri UV disponibile pentru unghii, fiecare dintre ele oferind o anumit─â textur─â ╚Öi finisare. Pute╚Ťi alege un gel lucios, mat sau chiar texturat, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele personale.

 

Unghiile cu gel sunt un tip de manichiură care are multe avantaje. Este o manichiură rezistentă, cu durabilitate mare. De asemenea, acestea pot fi realizate în orice formă și culoare dorită, oferind o mare libertate de alegere.

 

Acest tip de manichiur─â este ideal pentru unghii mai fragile sau pentru cei care doresc un aspect natural.

unghii cu gel cluj
unghii semipermanente cluj

Unghii semipermanente

Unghiile semipermanente se realizeaz─â printr-un proces similar celui utilizat pentru unghiile cu gel. Diferen╚Ťa o face faptul c─â, ├«n cazul manichiurii semipermanente, pe unghie se aplic─â un strat de oj─â semipermanent─â ├«n loc de gel. Oja semipermanent─â este asemanatoare cu oja normal─â, diferen╚Ťa fiind c─â cea semipermanent─â necesit─â un proces de uscare ├«ntr-o lamp─â UV.

 

Unghiile semipermanente se men╚Ťin cam 3-4 saptamani, ├«n func╚Ťie de c├ót de repede cre╚Öte unghia. Dup─â perioada aceasta va fi necesar─â ├«ntre╚Ťinerea lor, mai exact pilirea stratului de oj─â semipermanent─â ╚Öi aplicarea unui nou strat.

 

Ca ╚Öi avantaje, unghiile semipermanente sunt mai u╚Öor ╚Öi mai rapid de realizat, mai u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut ╚Öi mai ieftine ├«n compara╚Ťie cu manichiura cu gel. Ca ╚Öi ├«n cazul celor cu gel, unghiile semipermanente se pot realiza ├«n orice culoare ╚Öi design dorit.

Pre╚Ťuri servicii manichiur─â - pedichiur─â

Manichiur─â / Pedichiur─â

Construc╚Ťie manichiur─â cu gel
200 RON
Construc╚Ťie unghii slim gel
230 RON
├Äntre╚Ťinere manichiur─â cu gel
150 RON
Manichiur─â cu oj─â semipermanent─â
120 RON
Manichiur─â cu oj─â OPI semipermanent─â
150 RON
Manichiur─â clasic─â
80 RON
Pedichiur─â SPA cu oj─â semipermanent─â
140 RON
Pedichiur─â SPA clasic─â
125 RON
Tratament cu parafin─â
60 RON
Îndepărtat gel/semi
60 RON
Construc╚Ťie 1 unghie rupt─â
20 RON
Model French / Baby boomer
30 RON
Model unghie
10 RON

*Ne rezerv─âm dreptul de a ne selecta clientela.
*Se precizeaz─â orice probleme de s─ân─âtate inainte de efectuarea ╚Öedin╚Ťei.

F─â-╚Ťi o programare

Ce ├«╚Ťi mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.