Locație: Str. Teodor Mihali nr. 53, Cluj Napoca

Salon de
manichiură - pedichiură
în Cluj - Napoca

Cuprins

Îngrijirea unghiilor

Manichiură Și Pedichiură

Manichiura denotă, dincolo de frumusețe, îngrijire, curățenie și sănătate. Felul în care unghiile tale arată sunt o primă impresie pentru interlocutorii tăi, așadar trebuie să acorzi o atenție specială îngrijirii lor.

 

Mâinile reprezintă de multe ori o "carte de vizită" astfel  încât o manichiură efectuată periodic nu este un lucru de neglijat. Această obișnuință ne poate salva de unghiile fragile sau crescute în carne și are ca beneficii îmbunătățirea texturii unghiilor și a pielii mâinilor, mai ales atunci când manichiura include masajul și îngrijirea mâinii în intregime. 

 

Manichiură - Pedichiură SPA

Acest tip de manichiură/pedichiură include câțiva pași suplimentari, cum ar fi aplicarea unei măști hidratante, exfolierea mâinilor sau un masaj cu sare aromatică. 

 

ProSpa conține ingrediente și tehnologii speciale care asigură rezultate deosebite. Aceasta ste singura gamă de produse profesionale care oferă calitatea și eficiența produselor cosmetice pentru îngrijirea tenului, prin produse premium, create special pentru mâini și picioare.

 

Te așteptăm la manichiură în salonul nostru din Cluj pentru a testa serviciul ProSpa.

Unghii Cu Gel

Unghiile cu gel sunt un tip de manichiură care îți oferă unghii puternice și strălucitoare. Gelul este aplicat pe unghii și apoi uscat cu ajutorul unei lămpi UV. Gelul se usucă sub lampa UV și creează o peliculă dură, rezistentă și strălucitoare.

 

Există o gamă largă de geluri UV disponibile pentru unghii, fiecare dintre ele oferind o anumită textură și finisare. Puteți alege un gel lucios, mat sau chiar texturat, în funcție de preferințele personale.

 

Unghiile cu gel sunt un tip de manichiură care are multe avantaje. Este o manichiură rezistentă, cu durabilitate mare. De asemenea, acestea pot fi realizate în orice formă și culoare dorită, oferind o mare libertate de alegere.

 

Acest tip de manichiură este ideal pentru unghii mai fragile sau pentru cei care doresc un aspect natural.

unghii cu gel cluj
unghii semipermanente cluj

Unghii Semipermanente

Unghiile semipermanente se realizează printr-un proces similar celui utilizat pentru unghiile cu gel. Diferența o face faptul că, în cazul manichiurii semipermanente, pe unghie se aplică un strat de ojă semipermanentă în loc de gel. Oja semipermanentă este asemanatoare cu oja normală, diferența fiind că cea semipermanentă necesită un proces de uscare într-o lampă UV.

 

Unghiile semipermanente se mențin cam 3-4 saptamani, în funcție de cât de repede crește unghia. După perioada aceasta va fi necesară întreținerea lor, mai exact pilirea stratului de ojă semipermanentă și aplicarea unui nou strat.

 

Ca și avantaje, unghiile semipermanente sunt mai ușor și mai rapid de realizat, mai ușor de întreținut și mai ieftine în comparație cu manichiura cu gel. Ca și în cazul celor cu gel, unghiile semipermanente se pot realiza în orice culoare și design dorit.

Prețuri Servicii Manichiură - Pedichiură

Manichiură / Pedichiură

Construcție manichiură cu gel
220 RON
Construcție unghii slim gel
250 RON
Întreținere manichiură cu gel
170 RON
Manichiură cu ojă semipermanentă
140 RON
Manichiură cu ojă OPI semipermanentă
170 RON
Manichiură clasică
90 RON
Pedichiură SPA cu ojă semipermanentă
160 RON
Pedichiură SPA clasică
145 RON
Tratament cu parafină
60 RON
Îndepărtat gel/semi
60 RON
Construcție 1 unghie ruptă
30 RON
Model French / Baby boomer
30 RON
Model unghie
10/20 RON

*Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.
*Se precizează orice probleme de sănătate inainte de efectuarea ședinței.

Fă-ți o programare

Ce îți mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.