Locație: Str. Măcinului nr. 42, Cluj Napoca

Machiaj profesional În Cluj

Cuprins

Machiaj profesional

Make Up

Machiajul este cel mai bun mod de a-ți exprima personalitatea! Fie că este vorba despre un eveniment important sau o simplă ieșire în oraș, machiajul îți poate scoate în evidență anumite trăsături, sau îți poate ascunde anumite imperfecțiuni.

 

Deși în ziua de astăzi nu mai există reguli nici șabloane, noi îți prezentăm 3 mari capitole  când vine vorba de make up: machiajul miresei / de nuntă, machiajul de seară și cel de zi.

machiaj mireasa nunta

Machiaj de nuntă

Machiaj Pentru Mireasă / Nuntă

Machiajul pentru mireasă este touch-ul definitoriu care te scoate în evidență! Astfel, este primordial ca acesta să se adapteze stilului tău!

 

Make up artiștii noștri te vor ajuta și îndruma spre ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de look-ul final pe care vrei să îl obții.

Cel mai important lucru este faptul că ținem cont de dorințele tale, pentru că ești și trebuie să fii cea mai specială! Iar asta trebuie să se reflecte pe chipul tău.

Make-up profesional

Machiaj De Zi

În ceea ce privește machiajul de zi, noi îl preferăm pe cel luminos și soft, utilizând culori deschise și calde, pentru un look fresh și natural. De obicei, machiajul de zi ar trebui să aibă focus pe punerea în valoarea a frumuseții naturale.

Bineînțeles că nu există limite și reguli în ceea ce ține de frumusețea și preferințele tale, iar machiajul de zi poate să difere mult în funcție de ocazie, dacă mergi la birou, dacă ieși la o simplă plimbare în oraș sau dacă ai un eveniment mai special.

machiaj de seara

Make up în Cluj

Machiaj De Ocazie

Machiajul de ocazie se poate descrie cel mai bine prin îndrăzneală și creativitate! Poți experimenta o varietate de stiluri și culori care să-ți pună în evidență personalitatea. Atenție, maxim două puncte de intensitate maximă.

 

Deși machiajul de ocazie oferă multă libertate, acesta nu trebuie să fie mult prea încărcat și exagerat. Orice ai alege, trebuie ținut cont de culoarea ochilor, nuanța rujului și culoarea părului.

Prețuri Servicii Machiaj

Make-up

Machiaj de zi
200 RON
Machiaj de ocazie
230 RON
Machiaj de ocazie cu gene
250 RON
Probă machiaj mireasă
300 RON
Machiaj mireasă
450 RON

* Se percepe taxă de 50 lei pentru programările înainte de ora 7.00 am.

* Se precizează înainte orice probleme de sănătate care ar putea fi afectate de ședinta de make up.

Fă-ți o programare

Ce îți mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.