Locație: Str. Măcinului nr. 42, Cluj Napoca

Epilare definitivă cu laser
în Cluj - Napoca

Prețuri promoționale

Pachete promo 6 ședințe

La pachetele de 6 ședințe de epilare definitivă cu laser, ai reducere de 17%.

BASIC

Epilare definitivă inghinal+interfesier
2400LEI
2000 LEI
 • inghinal
 • interfesier
 •  

FULL

Epilare definitivă full body
10500LEI
8750 LEI
 • picioare integral
 • inghinal integral
 • brațe
 • axile
Best choice

Essential

Epilare definitivă inghinal+interfesier+axile
3720LEI
3100 LEI
 • inghinal
 • interfesier
 • axile

Inovație în epilare definitivă

Epilare definitivă
cu laser PRIMELASE
DIODE 4800 W

Acest tip de epilare definitivă profesională, cu laser de mare putere și lungimi multiple de undă, atinge perfecțiunea atât în domeniul epilării cât și în rezolvarea altor probleme și imperfecțiuni precum pigmentarea, leziunile vasculare, acneea și rejuvenarea facială.

 

Unicitatea dispozitivului constă în folosirea pulsurilor foarte scurte (UltraShortPulse) cu doze mari de energie, fiind combo-ul perfect pentru orice ședință de epilat.

salon epilare cluj
salon epilare definitiva cluj

Epilare laser, fără durere, fără disconfort

O altă caracteristică importantă a acestei tehnologii este lipsa durerii. Dispozitivul permite efectuarea epilării fără durere și fără niciun disconfort, inclusiv pentru bărbații cu firele de păr mai groase.

 

Acest lucru este posibil datorită sistemului unic de răcire (Crystal Freeze), ajungându-se la o temperatură de maxim 5°C.

 

Acest tip de epilare definitivă oferă rezultate sigure și rapide, pe orice tip de piele, pentru orice tip de păr, atât pentru  femei cât și pentru bărbați.

Cel mai modern echipament de epilare definitivă din Cluj

Noul dispozitiv de epilare definitivă cu laser, Primelase Excellence Diode, este primul și unicul care garantează o putere maximă de 4800W și lungimi de undă multiple, oferind rezultate excelente încă de la prima ședință.


Este primul tip de laser care combină lungimi de undă diferite pentru a se potrivi pe toate tipurile de piele (inclusiv cea bronzată) și pe toate tipurile de păr.

diode-laser

Cum funcționează?

Epilarea cu Primelase se poate face cu patru tipuri de laser, Alex, Diode, Yag și Blend (mix). Cele 4 lungimi diferite se obtin cu niște aplicatori speciali, 30x17, 30x9, 20x10 și 10x10.

 1. Alex (755 nm):  Acest tip de laser se recomandă pentru tratarea pielii deschise la culoare (I -III), cu păr fin. De obicei este potrivit pentru epilarea părului rămas în urma unor ședințe anterioare. Este indicat și pentru tratarea acneei sau leziunilor pigmentare.

   

 2. Diode (810 nm): Se poate folosi pentru tratarea tuturor fototipurilor. Cu o putere de până la 4800W, combinat cu tehnologia USP (Ultra Short Pulse) se pot obține cele mai bune rezultate. De asemenea, este indicat și pentru tratarea acneei sau leziunilor pigmentare.

   

 3. Blend (1060 nm, 940 nm, 810 nm): Este mixul perfect pentru tratarea fototipurilor mai mari. Combina cele 3 unde, oferind siguranța lungimii de 1060 nm, cu capacitatea de absorbție a celei de 810 nm. Potrivit pentru epilarea definitivă și tratarea acneei.

   

 4. Yag (1060 nm): Potrivit pentru fototipurile III-IV bronzate și V-VI. Poate avea un vârf de putere de aproximativ 4000W. Se recomandă pentru epilare definitivă, precum și pentru rejuvenare, acnee, leziuni vasculare și onicomicoză.

 

Avantajele și dezavantajele epilării cu Laser

Epilarea definitivă este, probabil, cea mai de preț tehnologie inventată de către cercetători în ultimii ani, pentru domeniul beauty. 

 

Acest serviciu este la mare căutare, fiind ideal pentru îndepărtarea părului nedorit.

 

Atunci cand te decizi să începi un astfel de tratament, trebuie să iei în calcul atât plusurile, cât și minusurile care vin la pachet cu acest tip de epilare.

Prețuri epilare definitivă Cluj

*Se precizează orice probleme de sănătate înainte de efectuarea ședinței.

Fă-ți o programare

Ce îți mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.