loading

Epilare definitiv─â cu laser
în Cluj - Napoca

Inova╚Ťie ├«n epilare definitiv─â

Epilare definitiv─â
cu laser PRIMELASE
DIODE 4800 W

Acest tip de epilare definitiv─â profesional─â, cu laser de mare putere ╚Öi lungimi multiple de und─â, atinge perfec╚Ťiunea at├ót ├«n domeniul epil─ârii c├ót ╚Öi ├«n rezolvarea altor probleme ╚Öi imperfec╚Ťiuni precum pigmentarea, leziunile vasculare, acneea ╚Öi rejuvenarea facial─â.

 

Unicitatea dispozitivului const─â ├«n folosirea pulsurilor foarte scurte (UltraShortPulse) cu doze mari de energie, fiind combo-ul perfect pentru orice ╚Öedin╚Ť─â de epilat.

salon epilare cluj
salon epilare definitiva cluj

Epilare laser, f─âr─â durere, f─âr─â disconfort

O alt─â caracteristic─â important─â a acestei tehnologii este lipsa durerii. Dispozitivul permite efectuarea epil─ârii f─âr─â durere ╚Öi f─âr─â niciun disconfort, inclusiv pentru b─ârba╚Ťii cu firele de p─âr mai groase.

 

Acest lucru este posibil datorită sistemului unic de răcire (Crystal Freeze), ajungându-se la o temperatură de maxim 5°C.

 

Acest tip de epilare definitiv─â ofer─â rezultate sigure ╚Öi rapide, pe orice tip de piele, pentru orice tip de p─âr, at├ót pentru┬á femei c├ót ╚Öi pentru b─ârba╚Ťi.

Cel mai modern echipament de epilare definitiv─â din Cluj

Noul dispozitiv de epilare definitiv─â cu laser, Primelase Excellence Diode, este primul ╚Öi unicul care garanteaz─â o putere maxim─â de 4800W ╚Öi lungimi de und─â multiple, oferind rezultate excelente ├«nc─â de la prima ╚Öedin╚Ť─â.


Este primul tip de laser care combină lungimi de undă diferite pentru a se potrivi pe toate tipurile de piele (inclusiv cea bronzată) și pe toate tipurile de păr.

diode-laser

Cum func╚Ťioneaz─â?

Epilarea cu Primelase se poate face cu patru tipuri de laser, Alex, Diode, Yag și Blend (mix). Cele 4 lungimi diferite se obtin cu niște aplicatori speciali, 30x17, 30x9, 20x10 și 10x10.

  1. Alex (755 nm):┬á Acest tip de laser se recomand─â pentru tratarea pielii deschise la culoare (I -III), cu p─âr fin. De obicei este potrivit pentru epilarea p─ârului r─âmas ├«n urma unor ╚Öedin╚Ťe anterioare. Este indicat ╚Öi pentru tratarea acneei sau leziunilor pigmentare.

     

  2. Diode (810 nm): Se poate folosi pentru tratarea tuturor fototipurilor. Cu o putere de p├ón─â la 4800W, combinat cu tehnologia USP (Ultra Short Pulse) se pot ob╚Ťine cele mai bune rezultate. De asemenea, este indicat ╚Öi pentru tratarea acneei sau leziunilor pigmentare.

     

  3. Blend (1060 nm, 940 nm, 810 nm): Este mixul perfect pentru tratarea fototipurilor mai mari. Combina cele 3 unde, oferind siguran╚Ťa lungimii de 1060 nm, cu capacitatea de absorb╚Ťie a celei de 810 nm. Potrivit pentru epilarea definitiv─â ╚Öi tratarea acneei.

     

  4. Yag (1060 nm): Potrivit pentru fototipurile III-IV bronzate și V-VI. Poate avea un vârf de putere de aproximativ 4000W. Se recomandă pentru epilare definitivă, precum și pentru rejuvenare, acnee, leziuni vasculare și onicomicoză.

 

Avantajele și dezavantajele epilării cu Laser

Epilarea definitiv─â este, probabil, cea mai de pre╚Ť tehnologie inventat─â de c─âtre cercet─âtori ├«n ultimii ani, pentru domeniul beauty.┬á

 

Acest serviciu este la mare căutare, fiind ideal pentru îndepărtarea părului nedorit.

 

Atunci cand te decizi să începi un astfel de tratament, trebuie să iei în calcul atât plusurile, cât și minusurile care vin la pachet cu acest tip de epilare.

Pre╚Ťuri epilare definitiv─â Cluj

*Ne rezerv─âm dreptul de a ne selecta clientela.
*Se precizeaz─â orice probleme de s─ân─âtate ├«nainte de efectuarea ╚Öedin╚Ťei.

F─â-╚Ťi o programare

Ce ├«╚Ťi mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.