Locație: Str. Teodor Mihali nr. 53, Cluj Napoca

Salonul tău de Cosmetică din Cluj

Cuprins

Servicii de cosmetică

Cosmetică

Cosmetica este unul dintre cele mai importante și cele mai dorite servicii de înfrumusețare pentru femei. Știai că nimic nu îți conturează atât de perfect frumusețea decât forma ideală a sprâncenelor?

 

Cu o experiență vastă atât în stilizarea sprâncenelor cât și în tatuarea acestora, experții noștri te vor îndruma către ce este potrivit pentru conturarea ideală a feței tale.

 

Printre alte servicii de cosmetică din salonul nostru din Cluj-Napoca, vei putea beneficia și de vopsire spâncene și gene, pigmentare buze, laminare sprâncene și gene, epilare cu ceară, sau epilare definitivă cu laser.

cold plasma
pensat și stilizat sprâncene

Pensat Și Stilizat Sprâncene

Sprâncenele contează foarte mult în ceea ce privește look-ul general, machiate sau nu. Pensarea și stilizarea sprâncenelor te ajută să definești conturul și expresivitatea feței tale, fiind principala atracție. O formă adecvată a sprâncenelor te ajută să estompezi și să corectezi unele defecte sau trăsături care nu îți dorești sa iasă în evidență.

 

Pensarea și stilizarea sprâncenelor sunt o modalitate perfectă pentru a-ți sublinia frumusețea naturală. Aceste proceduri pot face ca sprâncenele tale să arate mai pline și mai dese, și pot adăuga un accent minunat pentru a evidenția ochii tăi.

Vopsire Sprâncene Și Gene

Vopsirea sprâncenelor și a genelor reprezintă o soluție ideală pentru persoanele cu părul blond, care au goluri de păr sau care își doresc un look natural.

 

Vopsirea sprâncenelor poate avea mai multe avantaje. Cel mai important avantaj este că îțî oferă un aspect polished și îngrijit, într-o manieră care nu ar fi posibilă în mod natural. Vopsind sprâncenele poți face ca ochii tăi să pară mai mari și mai expresivi, în funcție de culoarea pe care o alegi.

 

De asemenea, vopsirea sprâncenelor poate ajuta la acoperirea firelor de păr alb și a altor imperfecțiuni, îmbunătățindu-ți lookul.

vopsire sprâncene și gene

Pigmentare Buze

Pigmentarea buzelor este o procedură în care un colorant este aplicat pe buze pentru a le da un aspect mai închis la culoare. Această procedură poate fi realizată prin injectare sau prin aplicarea unei soluţii speciale.

 

Pigmentarea buzelor poate fi efectuată pentru a corecta anumite probleme, cum ar fi petele de vârstă sau buzele decolorate, sau pur şi simplu pentru a le oferi un aspect mai voluptos.

Laminare Sprâncene Și Gene

Laminarea sprâncenelor și a genelor este o procedură care se folosește pentru a îndrepta și netezi firele de păr.

Laminarea genelor și a sprâncenelor implică aplicarea unei soluții pe firele de păr, care apoi sunt îndreptate pentru a obține forma dorită. Soluția îngroașă și hidratează firele de păr, lăsându-le mai ușor de aranjat.

 

Procedura ajută la crearea unei linii mai drepte, corectând firele de păr creț, pentru un look perfect.

Epilare Cu Ceară

Epilarea cu ceară este o metodă clasică dar eficientă de eliminare a firelor de păr nedorite. Această metodă de epilare constă în aplicarea unei cantități mici de ceară pe piele, acoperirea acesteia cu o peliculă specială și apoi îndepărtarea rapidă a peliculei. Ceara se va lipi de firele de păr și le va indepărta din rădăcină, lăsând pielea netedă și fără urme.

Epilarea cu ceară se poate folosi pe diverse zone, acolo unde se dorește îndepărtarea părului, precum: față, mustață, bărbie, brațe, picioare, spate, piept, abdomen, inclusiv zona feselor și cea inghinală.

Prețuri Servicii Cosmetică

Servicii de Cosmetică în Cluj

Pensat stilizare sprâncene
55 RON
Vopsit sprâncene
20 RON
Vopsit gene
40 RON
Tatuaj cu efect de pudrare
600 RON
Retuș tatuaj cu efect de pudrare
300 RON
Pigmentare buze
500 RON
Retuș pigmentare buze
250 RON
Laminare sprâncene
170 RON
Laminare gene
200 RON
Epilat mustață / bărbie
30 RON
Epilat facial
35 RON
Epilat axilă
50 RON
Epilat brațe (lung) F/M
50 RON / 60 RON
Epilat brațe (scurt) F/M
40 RON / 60 RON
Epilat inghinal parțial
50 RON
Epilat inghinal total
70 RON
Epilat fese
35 RON
Epilat picior lung F/M
80 RON / 100 RON
Epilat picior scurt F/M
45 RON / 70 RON
Epilat spate F/M
35 RON / 70 RON
Epilat piept
40 RON
Epilat abdomen
40 RON

*Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.
*Se precizează orice probleme de sănătate înainte de efectuarea oricărei ședințe de cosmetică.

Fă-ți o programare

Ce îți mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.