loading

Hairstyling - Coafor
în CLuj - Napoca

Tuns - Vopsit - Coafat

Coafor - wella

Uneori poate fi dificil s─â-╚Ťi g─âse╚Öti acel coafor care s─â te mul╚Ťumeasc─â, sau s─â ├«nt├ólne╚Öti acel hairstylist care ╚Ötie ce ╚Ťi se potrive╚Öte ╚Öi cum s─â-╚Ťi pun─â ├«n valoare tr─âs─âturile naturale.

 

├Än coaforul nostru din Cluj - Napoca, facem tot posibilul s─â-╚Ťi dep─â╚Öim a╚Ötept─ârile. Hairstyling-ul este un serviciu unic ╚Öi personalizat ├«n func╚Ťie de fiecare client pe care ├«l ├«nt├ólnim. ├Än urma unei diagnoze minu╚Ťioase, ├«mpreun─â cu hairstylistul, o s─â alege╚Ťi varianta optim─â de tunsoare sau coloare potrivit─â personalit─â╚Ťii, fe╚Ťei ╚Öi tr─âs─âturilor tale.

 

Lucr─âm doar cu produse profesionale (suntem parteneri Wella ╚Öi System Professional) ╚Öi nu ne abatem de la calitate, ├«n╚Ťeleg├ónd importan╚Ťa unui p─âr s─ân─âtos.

coafor cluj
tuns, coafat par scurt mediu si lung

Tuns, Vopsit și Coafat pentru păr scurt, mediu sau lung

Indiferent de forma ╚Öi caracteristicile p─ârului t─âu, hairstyli╚Ötii salonului nostru vor g─âsi o modalitate de a-╚Ťi pune p─ârul ├«n valoare ╚Öi a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi look-ul. Fie c─â este vorba despre un tuns, coafat sau vopsit, fie c─â vorbim despre p─âr lung, mediu sau scurt, po╚Ťi apela cu ├«ncredere la serviciile noastre.

 

Tehnica de tunsoare modern─â este menit─â s─â pun─â ├«n valoare calit─â╚Ťiile fiec─âruia. Dac─â tunsoarea grafic─â precum bobul sau linia vin ca o ram─â care ├«ncardreaz─â chipul, rigidiz├ónd, treptele ofer─â fluiditate ╚Öi cursivitate tunsorii.┬á

 

Ce ├«nseamn─â tehnica medern─â de tunsoare? Nu putem s─â vorbim despre tunsoare f─âr─â s─â ├«l aducem ├«n discutie pe Vidal Sasson. Acesta a revolu╚Ťionat la sf├ór╚Öitul anilor ÔÇś60 tot ceea ce se cuno╚Ötea la momentul acela despre tunsoare. Sasson a simplificat tehnicile, stuctur├óndu-le ├«n trei categorii: linia, graduarea ╚Öi treapta. Dup─â cre╚Öterea faimei lui, acesta a deschis┬á primul lan╚Ť de saloane din lume, urmat de o linie de produse.┬á

 

Așadar, tunsoarea în linie dreaptă oferă greutate și densitate, graduarea (bobul) construiește volum, iar treapta elimină din cantitatea de păr, oferind fluiditate.

Koleston Perfect / Illumina / Color Touch 

Serviciul de colorare - vopsit p─âr

Wella Professionals, expertul mondial ├«n colorare, define╚Öte pentru tine ├«ngrijirea p─ârului ╚Öi ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â experimentezi ├«ngrijirea profesional─â a parului.
 
Koleston Perfect și Illumina Color, două branduri unice de vopsea permanentă de la Wella Professionals, oferă rezultate și servicii de colorare/ vopsit pentru toate tipurile de cliente. Au la bază tehnologii diferite și conferă rezultate diferite de colorare.
 
Pur, vibrant ╚Öi radios, Koleston Perfect ofer─â rezultate cu adev─ârat perfecte, naturale sau expresive de culoare. Ofer─â creativitate f─âr─â limite pentru ├«ntreg spectrul de culori, pentru fiecare tip de p─âr. Acoper─â firele albe de p─âr de p├ón─â la 100%. Gama de nuan╚Ťe are o baz─â maro, pentru a ob╚Ťine o culoare mai bogat─â ╚Öi mai intens─â. Tehnologie Pure Balance, ME+.
 
Translucent ╚Öi diafan, Illumina Color ofer─â o culoare premium, luminoas─â in orice fel de lumin─â. O culoare care nu confer─â p─ârului un aspect sau o senza╚Ťie de p─âr vopsit, ci luminozitate ╚Öi naturale╚Ťe. Are nuan╚Ťe de castaniu natural remarcabil ╚Öi o palet─â complet─â de nuan╚Ťe de blond, cu un finisaj rece sau discret. Gama de nuan╚Ťe are la baz─â violetul ╚Öi tehnologia Microlight.┬á
 
Color Touch ofer─â rezultate versatile de culoare modern─â, vibrant─â ╚Öi str─âlucitoare. Este un serviciu de colorare demi-parmanent─â, f─âr─â amoniac, cu infuzie de cheratin─â. U╚Öor de ├«ntre╚Ťinut, ofer─â schimb─âri fashion de look ├«n doar 5-20 de minute. Color Touch este creat pentru a completa perfect nuan╚Ťele Koleston Perfect. Poate fi folosit pentru a uniformiza culoarea, pentru a cre╚Öte intensitatea nuan╚Ťei, pentru a reface treapta de culoare, pentru a oferi luciu, pentru a revitaliza blondul, ro╚Öul ╚Öi culorile ├«nchise, pentru a nuan╚Ťa ╚Öuvite ╚Öi pentru a re├«mprosp─âta v├órfurile m─âtuite.
vopsit cluj

Tratamente pentru p─âr - Wella Professionals

Tratamentul cu keratin─â este r─âspunsul pentru un p─âr restructurat ╚Öi hidratat. Keratina este componenta principala a p─ârului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de via╚Ť─â, pot degrada p─ârul ╚Öi de aceea, nivelul de keratin─â din compozi╚Ťia acestuia se diminueaz─â.

P─ârul cu structur─â proteic─â deteriorat─â trebuie s─â fie reconstruit, fibr─â cu fibr─â,┬á pentru a restabili ╚Ťinuta, elasticitatea ╚Öi str─âlucirea. ├Än sinergie cu uleiurile┬á solubile, keratina creeaz─â o combina╚Ťie eficient─â potrivit─â pentru p─ârul deteriorat.

 

Tratamentul cu aminoacizi de la Wella Professionals Fusion Amino Refiller, este un tratament pentru reparare intens─â ╚Öi de durat─â care reface elasticitatea ╚Öi ajut─â la o piept─ânare u╚Öoar─â, repar├ónd v├órfurile despicate ╚Öi zonele sl─âbite. ├Än combina╚Ťie cu ╚Öamponul ╚Öi masca Fusion este ideal pentru p─ârul sl─âbit ╚Öi foarte degradat, m─ârindu-i rezisten╚Ťa la rupere.

Vizit├ónd salonul/coaforul nostru din Cluj, vei putea consulta ╚Öi testa produsele recomandate de noi (╚Öi speciali╚Ötii Wella), care te vor ajuta s─â-╚Ťi p─âstrezi p─ârul str─âlucitor, puternic ╚Öi s─ân─âtos.

Pre╚Ťuri coafor - hairstyling

F─â-╚Ťi o programare

Ce ├«╚Ťi mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.