Locație: Str. Măcinului nr. 42, Cluj Napoca

Hairstyling - Coafor
în Cluj Napoca

Cuprins

Tuns - Vopsit - Coafat

Coafor - Wella

Uneori poate fi dificil să-ți găsești acel coafor care să te mulțumească, sau să întâlnești acel hairstylist care știe ce ți se potrivește și cum să-ți pună în valoare trăsăturile naturale.

 

În coaforul nostru din Cluj - Napoca, facem tot posibilul să-ți depășim așteptările. Hairstyling-ul este un serviciu unic și personalizat în funcție de fiecare client pe care îl întâlnim. În urma unei diagnoze minuțioase, împreună cu hairstylistul, o să alegeți varianta optimă de tunsoare sau coloare potrivită personalității, feței și trăsăturilor tale.

 

Lucrăm doar cu produse profesionale (suntem parteneri Wella și System Professional) și nu ne abatem de la calitate, înțelegând importanța unui păr sănătos.

coafor cluj
tuns, coafat par scurt mediu si lung

Tuns, Vopsit și Coafat Pentru Păr Scurt, Mediu Sau Lung

Indiferent de forma și caracteristicile părului tău, hairstyliștii salonului nostru vor găsi o modalitate de a-ți pune părul în valoare și a-ți îmbunătăți look-ul. Fie că este vorba despre un tuns, coafat sau vopsit, fie că vorbim despre păr lung, mediu sau scurt, poți apela cu încredere la serviciile noastre.

 

Tehnica de tunsoare modernă este menită să pună în valoare calitățiile fiecăruia. Dacă tunsoarea grafică precum bobul sau linia vin ca o ramă care încardrează chipul, rigidizând, treptele oferă fluiditate și cursivitate tunsorii. 

 

Ce înseamnă tehnica medernă de tunsoare? Nu putem să vorbim despre tunsoare fără să îl aducem în discutie pe Vidal Sasson. Acesta a revoluționat la sfârșitul anilor ‘60 tot ceea ce se cunoștea la momentul acela despre tunsoare. Sasson a simplificat tehnicile, stucturându-le în trei categorii: linia, graduarea și treapta. După creșterea faimei lui, acesta a deschis  primul lanț de saloane din lume, urmat de o linie de produse. 

 

Așadar, tunsoarea în linie dreaptă oferă greutate și densitate, graduarea (bobul) construiește volum, iar treapta elimină din cantitatea de păr, oferind fluiditate.

Koleston Perfect / Illumina / Color Touch 

Serviciul De Colorare - Vopsit Păr

Wella Professionals, expertul mondial în colorare, definește pentru tine îngrijirea părului și îți oferă posibilitatea să experimentezi îngrijirea profesională a parului.
 
Koleston Perfect și Illumina Color, două branduri unice de vopsea permanentă de la Wella Professionals, oferă rezultate și servicii de colorare/ vopsit pentru toate tipurile de cliente. Au la bază tehnologii diferite și conferă rezultate diferite de colorare.
 
Pur, vibrant și radios, Koleston Perfect oferă rezultate cu adevărat perfecte, naturale sau expresive de culoare. Oferă creativitate fără limite pentru întreg spectrul de culori, pentru fiecare tip de păr. Acoperă firele albe de păr de până la 100%. Gama de nuanțe are o bază maro, pentru a obține o culoare mai bogată și mai intensă. Tehnologie Pure Balance, ME+.
 
Translucent și diafan, Illumina Color oferă o culoare premium, luminoasă in orice fel de lumină. O culoare care nu conferă părului un aspect sau o senzație de păr vopsit, ci luminozitate și naturalețe. Are nuanțe de castaniu natural remarcabil și o paletă completă de nuanțe de blond, cu un finisaj rece sau discret. Gama de nuanțe are la bază violetul și tehnologia Microlight. 
 
Color Touch oferă rezultate versatile de culoare modernă, vibrantă și strălucitoare. Este un serviciu de colorare demi-parmanentă, fără amoniac, cu infuzie de cheratină. Ușor de întreținut, oferă schimbări fashion de look în doar 5-20 de minute. Color Touch este creat pentru a completa perfect nuanțele Koleston Perfect. Poate fi folosit pentru a uniformiza culoarea, pentru a crește intensitatea nuanței, pentru a reface treapta de culoare, pentru a oferi luciu, pentru a revitaliza blondul, roșul și culorile închise, pentru a nuanța șuvite și pentru a reîmprospăta vârfurile mătuite.
vopsit cluj

Tratamente Pentru Păr - Wella Professionals

Tratamentul cu keratină este răspunsul pentru un păr restructurat și hidratat. Keratina este componenta principala a părului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viață, pot degrada părul și de aceea, nivelul de keratină din compoziția acestuia se diminuează.

Părul cu structură proteică deteriorată trebuie să fie reconstruit, fibră cu fibră,  pentru a restabili ținuta, elasticitatea și strălucirea. În sinergie cu uleiurile  solubile, keratina creează o combinație eficientă potrivită pentru părul deteriorat.

 

Tratamentul cu aminoacizi de la Wella Professionals Fusion Amino Refiller, este un tratament pentru reparare intensă și de durată care reface elasticitatea și ajută la o pieptănare ușoară, reparând vârfurile despicate și zonele slăbite. În combinație cu șamponul și masca Fusion este ideal pentru părul slăbit și foarte degradat, mărindu-i rezistența la rupere.

Vizitând salonul/coaforul nostru din Cluj, vei putea consulta și testa produsele recomandate de noi (și specialiștii Wella), care te vor ajuta să-ți păstrezi părul strălucitor, puternic și sănătos.

Prețuri Coafor - Hairstyling

*La manoperele de vopsit se mai adaugă și serviciile care vin în completare (spălat, tuns, nuanțat).

Fă-ți o programare

Ce îți mai putem oferi la salonul nostru?

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.