Locație: Str. Teodor Mihali nr. 53, Cluj Napoca

Echipa

Natalia Gecan

Conceptul de a crea un loc unic unde femeile să se simtă frumoase, a fost în mintea mea mereu, iar in anul 2016 această dorință s-a materializat prin deschiderea Atelier de Zâne. Iubesc totul legat de acest domeniu, iar asta se reflectă in rezultatele obținute până in prezent. Cred cu tărie că profesionalismul, calitatea și oamenii cu care am creat și creem în fiecare zi atmosfera de la Atelier de Zâne, aduc o contribuție semnificativă in domeniul Beauty din Cluj Napoca! 

1

Principalele mele atuuri sunt perseverența, dorința și ambiția continuă să mă autodepășesc. Îmi place mult zona de culoare și styling și încerc mereu să fiu la curent cu toate informațiile și noile tendințe. Iubesc oamenii, cred în ei și sunt tare fericită când văd că sunt mulțumiți de rezultatul final. Am pus mereu pasiunea pe primul loc și de aceea cred în mine și în evoluția mea. 

7

Life is too short to have a boring hair.

Frumusețea începe în momentul în care te decizi să fii tu însuți. 

Lasă-mă să te ajut să ajungi la schimbarea de care ai nevoie. Îmi place să lucrez cu culorile și accept orice provocare în acest sens. 

2

Seriozitatea, punctualitatea și perseverenta sunt cuvinte care ma reprezintă.

Experiența, atenția la detalii și pasiunea,  fuzionează  pentru a obține zâmbete și aprecieri care ma motivează constant. 

“Your hair is your best accessory!”

6

Pentru că iubesc frumosul și susțin naturalețea.

Îmi place să fiu la curent cu toate tendințele, așa că, pentru mine, dezvoltarea este permanentă. 

Cu o experiență de aproape 10 ani , doresc să împărtășesc cu voi toate cunoștințele acumulate!

8

La vârsta de 14 ani am dezvoltat o mare pasiune pentru sprâncene și de aici a început totul. După 12 ani de experiența iubesc la fel de mult ceea ce fac fiindcă imi oferă PUTERE pentru a evidenția și a păstra frumusețea si tinerețea, SATISFACȚIE pentru fiecare zâmbet și recunoștință in urma muncii mele și BUCURIE pentru ca îmi oferă ocazia să cunosc oameni minunați în fiecare zi.

9

Pasiune pentru frumos , eficiență în tehnica de lucru și responsabilitate pentru serviciile efectuate, sunt cei trei termeni care mă definesc în acest hobby care mi-a devenit și profesie.
Experiența de peste 9 ani în estetică facială îmi dă siguranța de a recomanda tratamentele corecte și sfaturi de îngrijire potrivite clienților.

3

O carieră în domeniul cosmeticii timp de 18 ani. Profesionalism, responsabilitate, corectitudine și pasiune.

Dalia Lonca

Din dorința și preocuparea de a arăta cât mai bine, am ales acest domeniu de activitate. Îmi face deosebită plăcere să lucrez cu oamenii, să îi ajut să se simtă bine în pielea lor.
Principala mea preocupare este ca trupul tău să reflecte forma ta ideală!
“Corpul este un senzor al fericirii!”(Stefan Klein, Formula fericirii)

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.